Το οικονομικά προσιτό Xiaomi Redmi 5 κυκλοφορεί σύντομα σε τέσσερις εκδόσεις και υπόσχεται να εντυπωσιάσει

by Alex Wang 391 views0

Νέες πληροφορίες έχουμε στη διάθεσή μας σχετικά με το Redmi 5 που λέγεται ότι προετοιμάζει πυρετωδώς η Xiaomi να κυκλοφορήσει σύντομα. Οι φήμες το θέλουν να αποτελεί μια πολύ οικονομική συσκευή, με χαρακτηριστικά αντίστοιχα της κατηγορίας στην οποία θα ενταχθεί, ενώ θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερις εκδόσεις για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες. Η τιμή αναμένεται να είναι διαφορετική από εκείνη του Redmi 4 και μάλιστα λίγο υψηλή στην αρχή.

Xiaomi-Redmi-Note-5-1

Διαβάστε ακόμη: Μια εικόνα, 9 γενιές εικονιδίων του MIUI: Δείτε πως εξελίχθηκαν στο πέρασμα του χρόνου

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει: Η πρώτη θα καταφθάνει εξοπλισμένη με το οχταπύρηνο Snapdragon 625 SoC, με τη μέγιστη συχνότητα να αγγίζει τα 2GHz, ενώ θα διαθέτει και 3GB RAM στη τιμή των 149 δολαρίων. Η δεύτερη έκδοση, θα περιλαμβάνει Snapdragon 630 SoC και 3GB RAM στα 183 δολάρια. Η τρίτη έκδοση θα έρθει με Snapdragon 630 και 4GB RAM, ενώ τέλος, λέγεται ότι θα υπάρχει και μια τουλάχιστον έκδοση με επεξεργαστή Mediatek. Η τελευταία αυτή έκδοση, λέγεται ότι θα είναι και η πιο οικονομική, καθώς η τιμή της θα διαμορφώνεται στα 133 δολάρια μόλις.

Όσον αφορά τον τομέα της κάμερας, η συσκευή θα εξοπλιστεί με έναν φακό αρκετά καλύτερο από εκείνον που συναντούμε στα Redmi 4 και Redmi Note 4 / 4X. Θα διαθέτει αισθητήρα των 16MP και θα είναι ικανό να προβεί στη λήψη φωτογραφιών με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια. Στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει ακόμη μια των 12MP για λήψη φωτογραφιών selfies. Όσον αφορά την μπαταρία, αυτή αναμένεται να είναι των 4.100 mAh. Θα παρουσιαστεί εκ μέρους της Xiaomi τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.